Zomerbaan voor hbo-studenten

Solliciteer nu

Zomerbaan voor hbo-studenten

Ben je een HBO-student in je derde of vierde jaar en wil lekker veel werken als het jou uitkomt deze zomer? Dan is Kinderopvang Zien de perfecte plek voor jou! Je kunt deze zomer aan de slag op de BSO met de leukste mini-mensen die er bestaan: kinderen! Je bent flexibel inzetbaar en je leert veel over de ontwikkeling van kinderen. Dit is een geweldige kans om je cv te versterken en veel lol te hebben!

Part-time · Groningen

Kinderopvang Zien… de kinderopvang waar je wordt gezien! Wij creëren graag verbondenheid door met aandacht naar elkaar te kijken en luisteren. Wij werken met een onderscheidende visie, heldere communicatie en zorgvuldig gekozen kernwaarden: Zien, Respect, Vertrouwen en Verwondering.

Het optimaal faciliteren van onze pedagogisch medewerkers in hun zorg voor de kinderen staat hierbij centraal. Zien haalt het beste in haar medewerkers naar boven. Wij hebben oog voor het welzijn en werkplezier van onze medewerkers. Heb jij oprechte aandacht voor kinderen en werk je graag in een inspirerende werkomgeving? Lees dan snel verder en hopelijk Zien wij jou gauw! 

Wat ga je doen?

Als pedagogisch medewerker op onze BSO heb je een afwisselende en uitdagende baan. Je speelt in op de behoeften en interesses van de kinderen en bedenkt samen met hen leuke activiteiten. Je zorgt voor een gezellige sfeer aan tafel, maakt mooie foto's voor onze social media en draagt bij aan de creatieve ontwikkeling van de kinderen. Je kunt ook flexibel ingezet worden op het kinderdagverblijf, waar je de jongste kinderen een veilige en stimulerende omgeving biedt. We zoeken jou voor alle locaties in  Groningen, Haren, Roden en Slochteren.

Proef een beetje sfeer van onze locaties op de website

Wie ben jij?

Jij bent een HBO - student en zit in je derde of vierde studiejaar van bijvoorbeeld de studie social work, pedagogiek, ALO, toegepaste psychologie (specialisatie jeugd) of de lerarenopleiding. Je wilt graag ervaring opdoen in een jonge groeiende organisatie en bent benieuwd naar het reilen en zeilen binnen de kinderopvang. Je hebt een open houding en plezier in het samenwerken met collega's. Verder:

 • Ben je in ieder geval beschikbaar op dinsdag en/of donderdag;

 • Wil je op verschillende locaties in de buurt bijspringen;

 • Sta je open om je te ontwikkelen binnen je rol;

 • Kun je goed overweg het geven en nemen van feedback.

 • Volg je een relevante opleiding die gekwalificeerd is volgens de cao-eisen voor kinderopvang. Twijfel je aan je opleiding? Hier doe je de Diplomacheck. Voor algemene informatie over bijbanen in de kinderopvang kun je hier ook kijken kinderopvangdankzijjou.


Wat wij jou bieden

Een omgeving waarbij we waarde hechten aan werkplezier, ontwikkeling en verbinding. Verder bieden wij jou:

 • Een leuk en gemotiveerd team team dat samen met jou de beste kinderopvang willen bieden;

 • Kansen om je verder te ontwikkelen in je rol;

 • Een contract voor 10 tot 13 uur in de week voor de periode dat je beschikbaar bent, dat mag ook nog na de zomer;

 • Salaris volgens de cao-kinderopvang schaal 6 (€2539,- tot €3489,-);

 • 26 vakantiedagen per jaar (obv 36 urige werkweek);

 • Reiskostenvergoeding (behalve als je een OV kaart hebt);

 • Eindejaarsuitkering.

Solliciteer nu!

Wil jij meewerken in een organisatie waar jij wordt gezien? Solliciteer dan via de 'solliciteer nu' knop. Wij lezen daar graag terug waarom deze rol zo goed bij jou past en wat jouw werkervaring is.

Wanneer je vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met Marijke Kamstra (HR-adviseur) via 06 82 06 38 89 of via hr@wijzienjou.nl.

Zien wij jou snel?