Pedagogisch medewerker KDV en BSO

Solliciteer nu

Pedagogisch medewerker KDV en BSO

Op onze locatie in Slochteren zijn we op zoek naar een pedagogisch medewerker die flexibel inzetbaar is op het KDV en op de BSO voor gemiddeld 15-20 uren in de week.

Part-time · Slochteren

Kinderopvang Zien… de kinderopvang waar je wordt gezien! Wij creëren graag verbondenheid door met aandacht naar elkaar te kijken en luisteren. Wij werken met een onderscheidende visie, heldere communicatie en zorgvuldig gekozen kernwaarden: Zien, Respect, Vertrouwen en Verwondering.

Het optimaal faciliteren van onze pedagogisch medewerkers in hun zorg voor de kinderen staat hierbij centraal. Zien haalt het beste in haar medewerkers naar boven. Wij hebben oog voor het welzijn en werkplezier van onze medewerkers. Heb jij oprechte aandacht voor kinderen en werk je graag in een inspirerende werkomgeving? Lees dan snel verder en hopelijk Zien wij jou gauw! 

Wat ga je doen?

Als pedagogisch medewerker bij onze kinderopvang in Slochteren stimuleer je de ontwikkeling van kinderen van 0 tot 12 jaar. Je werkt met de pedagogische visie van Reggio Emilia en Emmi Pikler en laat de kinderen zelf ontdekken en leren. Je zorgt voor een gezellige en veilige sfeer, waarin je aandacht hebt voor gezonde voeding, natuur en creativiteit. Je maakt deel uit van een enthousiast team dat samenwerkt om de kinderen een fijne tijd te bezorgen.

Onze locatie in Slochteren is een plek waar kinderen zich thuis voelen. We hebben een mooi kindercentrum met uitzicht op de natuur. We gaan vaak naar buiten, vooral naar onze ontdek-tuin. We hebben groepen met vaste leidsters die de kinderen goed kennen. De BSO kinderen komen uit het zelfde gebouw of worden met onze bus opgehaald. We doen elke dag leuke en leerzame activiteiten die de kinderen zelf kiezen. Zo ontdekken ze de wereld op hun eigen manier.

Proef een beetje sfeer van deze locatie op de website

Wie ben jij?

Je bent een gedreven en enthousiaste pedagogisch medewerker. Je hebt plezier in het samenwerken met collega’s en brengt de pedagogische visie over op de groep. Verder breng je mee:

 • Oprechte liefde voor kinderen;

 • De drive en open houding om jezelf verder te ontwikkelen;

 • Affiniteit met de visie van Reggio Emilia en Emmi Pikler;

 • Plezier in het samenwerken met collega’s;

 • Ruime beschikbaarheid van maandag t/m vrijdag;

 • Een relevante opleiding die gekwalificeerd is volgens de cao-eisen voor kinderopvang. Twijfel je aan je opleiding? Hier doe je de Diplomacheck. Ben je een HBO-student en zit in je derde of vierde studiejaar van bijvoorbeeld de studie social work, pedagogiek, ALO, toegepaste psychologie (specialisatie jeugd) of de lerarenopleiding? Dan mag je ook al in de kinderopvang werken!

Daarbij vinden we het leuk als je een uniek talent of vaardigheid meebrengt die je kan inzetten in je werk met de kinderen.

Wat wij jou bieden

Een omgeving waarbij we waarde hechten aan werkplezier, ontwikkeling en verbinding. Verder bieden wij jou:

 • Een enthousiast en gedreven team dat net als jij de beste kinderopvang willen bieden;

 • Mogelijkheid tot verdere ontwikkeling in jouw rol;

 • Een jaarcontract (met daarna uitzicht op vast);

 • Salaris volgens de cao-kinderopvang schaal 6 (€2539,- tot €3489,-);

 • 26 vakantiedagen per jaar (obv 36 urige werkweek);

 • Reiskostenvergoeding;

 • Eindejaarsuitkering.

Solliciteer nu!

Wil jij meewerken in een organisatie waar jij wordt gezien? Solliciteer dan via de 'solliciteer nu' knop. Wij lezen daar graag terug waarom deze rol zo goed bij jou past en wat jouw ervaring is.

Wanneer je vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met Marijke Kamstra (HR-adviseur) via 06 82 06 38 89 of met Barbara Eisses (locatiemanager) via: 0598 422 111.

Zien wij jou snel?