Pedagogisch medewerker BSO (24-28 uur)

Solliciteer nu

Pedagogisch medewerker BSO (24-28 uur)

Op onze locatie de Buitenhof zijn we op zoek naar een pedagogisch medewerker op de BSO voor 24-28 uur per week.

Part-time · Groningen, Buitenhof

Kinderopvang Zien… de kinderopvang waar je wordt gezien! Wij creëren graag verbondenheid door met aandacht naar elkaar te kijken en luisteren. Wij werken met een onderscheidende visie, heldere communicatie en zorgvuldig gekozen kernwaarden: Zien, Respect, Vertrouwen en Verwondering.

Het optimaal faciliteren van onze pedagogisch medewerkers in hun zorg voor de kinderen staat hierbij centraal. Zien haalt het beste in haar medewerkers naar boven. Wij hebben oog voor het welzijn en werkplezier van onze medewerkers. Heb jij oprechte aandacht voor kinderen en werk je graag in een inspirerende werkomgeving? Lees dan snel verder en hopelijk Zien wij jou gauw! 

Wat ga je doen? 

Wij geloven dat ieder mens geboren wordt met meer dan ‘100 talen’ die het waard zijn om te ontdekken. Als pedagogisch medewerker zorg je voor een inspirerende en veilige omgeving waarin kinderen en medewerkers zichzelf kunnen ontwikkelen en hun talenten optimaal kunnen benutten.

Bij De Buitenhof, een moderne en gezellige kinderopvang gelegen nabij de snelweg A7, staat de pedagogische visie van Reggio Emilia en Emmi Pikler centraal. Wij bieden activiteiten aan die 'voorstellen' worden genoemd, waarbij kinderen door middel van creativiteit en fantasie zelfstandig op onderzoek uitgaan. Het eetmoment is een essentieel onderdeel van onze dagelijkse routine, waarbij we samen met de kinderen de tafel dekken en nadruk leggen op het belang van gezonde en gevarieerde voeding. Ons toegewijde team van professionals zorgt voor een liefdevolle en betrokken omgeving, waarin elk kind zich kan verwonderen en ontwikkelen met oprechte aandacht en vertrouwen.

De kinderen zijn verdeeld over zes groepen in het kinderdagverblijf en twee in de bso, met een ruime tuin die uitnodigt tot spelen, leren en ontdekken. Veiligheid en vertrouwdheid staan bij ons hoog in het vaandel; ons vaste team van professionele medewerkers kent elk kind goed en stimuleert hun ontwikkeling op een speelse wijze.

Proef een beetje sfeer van deze locatie op de website

Wie ben jij?

Je bent een gedreven en enthousiaste pedagogisch medewerker. Je hebt plezier in het samenwerken met collega’s en brengt de pedagogische visie over op de groep. Verder breng je mee:

 • Oprechte liefde voor kinderen;

 • De drive en open houding om jezelf verder te ontwikkelen;

 • Affiniteit met de visie van Reggio Emilia en Emmi Pikler;

 • Plezier in het samenwerken met collega’s;

 • Een relevante opleiding die gekwalificeerd is volgens de cao-eisen voor kinderopvang. Twijfel je aan je opleiding? Hier doe je de Diplomacheck

Daarbij vinden we het leuk als je een uniek talent of vaardigheid meebrengt die je kan inzetten in je werk met de kinderen.

Wat wij jou bieden

Een omgeving waarbij we waarde hechten aan werkplezier, ontwikkeling en verbinding. Verder bieden wij jou:

 • Een enthousiast en gedreven team dat net als jij de beste kinderopvang willen bieden;

 • Mogelijkheid tot verdere ontwikkeling in jouw rol;

 • Een jaarcontract met daarna uitzicht op vast voor 24 uur per week, verdeeld over 4 werkdagen;

 • Er is een contract voor 28 uur mogelijk indien je ook op onze locatie de Blokhut (Groningen) ingezet zou willen worden;

 • Salaris volgens de cao-kinderopvang schaal 6 (€2539,- tot €3489,-);

 • Reiskostenvergoeding;

 • Eindejaarsuitkering.

Solliciteer nu!

Wil jij meewerken in een organisatie waar jij wordt gezien? Solliciteer dan via de 'solliciteer nu' knop. Wij lezen daar graag terug waarom deze rol zo goed bij jou past en wat jouw ervaring is. 

Wanneer je vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met Marijke Kamstra (HR) via: 06 - 82 06 38 89 of Ermina Helmholt (locatiemanager) via: 050 - 52 00 910 .

Zien wij jou snel?