Pedagogisch medewerker BSO (19,5 uur)

Solliciteer nu

Pedagogisch medewerker BSO (19,5 uur)

Op onze locatie De Blokhut in Groningen zijn we op zoek naar een pedagogisch medewerker voor 19,5 uur per week.

Part-time · Groningen, De Blokhut

Kinderopvang Zien… de kinderopvang waar je wordt gezien! Wij creëren graag verbondenheid door met aandacht naar elkaar te kijken en luisteren. Wij werken met een onderscheidende visie, heldere communicatie en zorgvuldig gekozen kernwaarden: Zien, Respect, Vertrouwen en Verwondering.

Het optimaal faciliteren van onze pedagogisch medewerkers in hun zorg voor de kinderen staat hierbij centraal. Zien haalt het beste in haar medewerkers naar boven. Wij hebben oog voor het welzijn en werkplezier van onze medewerkers. Heb jij oprechte aandacht voor kinderen en werk je graag in een inspirerende werkomgeving? Lees dan snel verder en hopelijk Zien wij jou gauw! 

Wat ga je doen? 

Als pedagogisch medewerker bij ons kinderdagverblijf stimuleer je de ontwikkeling van kinderen op een creatieve en respectvolle manier. Je gebruikt de pedagogische visie van Reggio Emilia en Emmi Pikler om kinderen zelf te laten ontdekken en leren. Je zorgt voor een gezellige en gezonde eetsfeer en hebt een warme band met de kinderen. Je werkt vanuit verwondering, vertrouwen en aandacht voor ieders talenten. 

De Blokhut is een BSO waar kinderen kunnen kiezen uit verschillende activiteiten, zowel binnen als buiten. Ze kunnen spelen, leren en ontspannen in een veilige en stimulerende omgeving. Er zijn workshops en voorstellen op het gebied van sport, creativiteit en natuur. De medewerkers hebben diverse expertise en begeleiden de kinderen bij het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten.

Proef een beetje sfeer van deze locatie op de website

Wie ben jij?

Je bent een gedreven en enthousiaste pedagogisch medewerker. Je hebt plezier in het samenwerken met collega’s en brengt de pedagogische visie over op de groep. Verder breng je mee:

 • Oprechte liefde voor kinderen;

 • De drive en open houding om jezelf verder te ontwikkelen;

 • Affiniteit met de visie van Reggio Emilia en Emmi Pikler;

 • Plezier in het samenwerken met collega’s;

 • Beschikbaar op maandag, dinsdag en donderdag;

 • Een relevante opleiding die gekwalificeerd is volgens de cao-eisen voor kinderopvang. Twijfel je aan je opleiding? Hier doe je de Diplomacheck

 • Ben je student? Je mag al bij ons werken als je 50% van je totale studiepunten hebt behaald of bent toegelaten tot het derde jaar van je opleiding waarmee in in de kinderopvang mag werken. Voor algemene informatie over bijbanen in de kinderopvang kun je hier ook kijken kinderopvangdankzijjou.

Wat wij jou bieden

Een omgeving waarbij we waarde hechten aan werkplezier, ontwikkeling en verbinding. Verder bieden wij jou:

 • Een enthousiast en gedreven team dat net als jij de beste kinderopvang willen bieden;

 • Mogelijkheid tot verdere ontwikkeling in jouw rol;

 • Vaste dagen dinsdag en donderdag en de mogelijkheid uit te breiden met maandag en een vso-dienst.

 • Een jaarcontract voor 19,5 uur per week, afhankelijk van je beschikbaarheid (met daarna uitzicht op vast);

 • Salaris volgens de cao-kinderopvang schaal 6 (€2539,- tot €3489,-);

 • Reiskostenvergoeding;

 • Eindejaarsuitkering.

Solliciteer nu!

Wil jij meewerken in een organisatie waar jij wordt gezien? Solliciteer dan via de 'solliciteer nu' knop. Wij lezen daar graag terug waarom deze rol zo goed bij jou past en wat jouw ervaring is. 

Wanneer je vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen Krista de Jong (locatiemanager) via 050 526 88 13 of met Marijke Kamstra (HR-adviseur) via 06 82 06 38 89.

Zien wij jou snel?