Pedagogisch medewerker BSO (18 tot 22 uur)

Solliciteer nu

Pedagogisch medewerker BSO (18-22 uur)

Op onze locatie in Haren zijn we op zoek naar een pedagogisch medewerker voor 18 tot 22 uur per week.

Part-time · Haren

Kinderopvang Zien… de kinderopvang waar je wordt gezien! Wij creëren graag verbondenheid door met aandacht naar elkaar te kijken en luisteren. Wij werken met een onderscheidende visie, heldere communicatie en zorgvuldig gekozen kernwaarden: Zien, Respect, Vertrouwen en Verwondering.

Het optimaal faciliteren van onze pedagogisch medewerkers in hun zorg voor de kinderen staat hierbij centraal. Zien haalt het beste in haar medewerkers naar boven. Wij hebben oog voor het welzijn en werkplezier van onze medewerkers. Heb jij oprechte aandacht voor kinderen en werk je graag in een inspirerende werkomgeving? Lees dan snel verder en hopelijk Zien wij jou gauw! 

Wat ga je doen? 

Bij onze kinderopvang locaties stimuleer je als pedagogisch medewerker de ontwikkeling van kinderen op een speelse en respectvolle manier. Je gebruikt de pedagogische visie van Reggio Emilia om kinderen uit te dagen om hun eigen '100 talen' te ontdekken. Je zorgt voor een gezellige en veilige sfeer waarin kinderen samen kunnen eten, spelen en leren. Je hebt een warme en betrokken houding naar de kinderen toe en werkt met aandacht en vertrouwen.

Je bent twee tot vier dagen beschikbaar. Je werkt in een gezellig team met enthousiaste collega's die je ondersteunen en begeleiden. 

Bij de BSO van Kinderopvang Zien Haren kunnen kinderen van 4 tot 12 jaar genieten van buitenschoolse opvang drie locaties in Haren. Ze kunnen kiezen uit verschillende groepen en activiteiten die passen bij hun leeftijd en interesses en hebben veel ruimte om lekker buiten in de natuur te zijn.

Proef een beetje sfeer van deze locatie op de website

Wie ben jij?

Je bent een gedreven en enthousiaste pedagogisch medewerker. Je hebt plezier in het samenwerken met collega’s en brengt de pedagogische visie over op de groep. Verder breng je mee:

 • Oprechte liefde voor kinderen;

 • De drive en open houding om jezelf verder te ontwikkelen;

 • Affiniteit met de visie van Reggio Emilia en Emmi Pikler;

 • Plezier in het samenwerken met collega’s;

 • Een relevante opleiding die gekwalificeerd is volgens de cao-eisen voor kinderopvang. Twijfel je aan je opleiding? Hier doe je de Diplomacheck.

 • Ben je een HBO - student en zit in je derde of vierde studiejaar van bijvoorbeeld de studie social work, pedagogiek, ALO, toegepaste psychologie (specialisatie jeugd) of de lerarenopleiding? Dan mag je ook al in de kinderopvang werken!

Daarbij vinden we het leuk als je een uniek talent of vaardigheid meebrengt die je kan inzetten in je werk met de kinderen.

Wat wij jou bieden

Een omgeving waarbij we waarde hechten aan werkplezier, ontwikkeling en verbinding. Verder bieden wij jou:

 • Een enthousiast en gedreven team dat net als jij de beste kinderopvang willen bieden;

 • Mogelijkheid tot verdere ontwikkeling in jouw rol;

 • Een jaarcontract voor 18 tot 22 uur per week (met daarna uitzicht op vast);

 • Salaris volgens de cao-kinderopvang schaal 6 (€2539,- tot €3489,-);

 • Reiskostenvergoeding;

 • Eindejaarsuitkering.

Solliciteer nu!

Wil jij meewerken in een organisatie waar jij wordt gezien? Solliciteer dan via de 'solliciteer nu' knop. Wij lezen daar graag terug waarom deze rol zo goed bij jou past en wat jouw ervaring is. 

Wanneer je vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met Ellen Bakker (locatiemanager) via: 06 82 87 03 61 of met Marijke Kamstra (HR-adviseur) via 06 82 06 38 89.

Zien wij jou snel?