Pedagogisch medewerker BSO (10 uur)

Solliciteer nu

Pedagogisch medewerker BSO (10 uur)

Kom werken als pedagogisch medewerker bij De Held in Groningen! Je krijgt 10 uur per week om kinderen te begeleiden en te stimuleren. Dit is een ideale bijbaan voor studenten die van een uitdaging houden.

Part-time · Groningen

Kinderopvang Zien… de kinderopvang waar je wordt gezien! Wij creëren graag verbondenheid door met aandacht naar elkaar te kijken en luisteren. Wij werken met een onderscheidende visie, heldere communicatie en zorgvuldig gekozen kernwaarden: Zien, Respect, Vertrouwen en Verwondering.

Het optimaal faciliteren van onze pedagogisch medewerkers in hun zorg voor de kinderen staat hierbij centraal. Zien haalt het beste in haar medewerkers naar boven. Wij hebben oog voor het welzijn en werkplezier van onze medewerkers. Heb jij oprechte aandacht voor kinderen en werk je graag in een inspirerende werkomgeving? Lees dan snel verder en hopelijk Zien wij jou gauw! 

Wat ga je doen? 

Als pedagogisch medewerker bij ons kinderdagverblijf stimuleer je de ontwikkeling van kinderen op een speelse en respectvolle manier. Je gebruikt de pedagogische visie van Reggio Emilia om kinderen uit te dagen om hun eigen '100 talen' te ontdekken. Je zorgt voor een gezellige en veilige sfeer waarin kinderen samen kunnen eten, spelen en leren. Je hebt een warme en betrokken houding naar de kinderen toe en werkt met aandacht en vertrouwen. Je werkt op dinsdag en/of donderdag en kunt ook invallen op andere dagen of het kinderdagverblijf.

Bij Kinderopvang Zien locatie De Held kunnen kinderen van 4 tot 12 jaar genieten van buitenschoolse opvang in een mooie boerderij. Ze kunnen kiezen uit verschillende groepen en activiteiten die passen bij hun leeftijd en interesses. Ze kunnen ook heerlijk buiten spelen in de natuurtuin, het voetbalveldje of het klimtoestel. Wij halen de kinderen op van de scholen in de buurt met de fiets of bakfiets. 


Proef een beetje sfeer van deze locatie op de website

Wie ben jij?

Je bent een gedreven en enthousiaste pedagogisch medewerker. Je hebt plezier in het samenwerken met collega’s en brengt de pedagogische visie over op de groep. Verder breng je mee:

 • Oprechte liefde voor kinderen;
 • Beschikbaarheid op dinsdag en/of donderdag. Daarnaast is het fijn als je flexibel inzetbaar bent op andere dagen en het kdv;
 • De drive en open houding om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Affiniteit met de visie van Reggio Emilia;
 • Plezier in het samenwerken met collega’s;
 • Een relevante, afgeronde opleiding die gekwalificeerd is volgens de cao-eisen voor kinderopvang. Twijfel je aan je opleiding? Hier doe je de Diplomacheck

Daarbij vinden we het leuk als je een uniek talent of vaardigheid meebrengt die je kan inzetten in je werk met de kinderen.

Wat wij jou bieden

Een omgeving waarbij we waarde hechten aan werkplezier, ontwikkeling en verbinding. Verder bieden wij jou:

 • Een enthousiast en gedreven team dat net als jij de beste kinderopvang willen bieden;
 • Mogelijkheid tot verdere ontwikkeling in jouw rol;
 • Een jaarcontract voor 10 uur per week (met daarna uitzicht op vast);
 • Salaris volgens de cao-kinderopvang schaal 6 (€2385,- tot €3192,-);
 • Reiskostenvergoeding;
 • Eindejaarsuitkering.

Solliciteer nu!

Wil jij meewerken in een organisatie waar jij wordt gezien? Solliciteer dan via de 'solliciteer nu' knop. Wij lezen daar graag terug waarom deze rol zo goed bij jou past en wat jouw ervaring is. 

Wanneer je vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met Roos Ottevangers (HR-medewerker) via: 06 10 61 74 32 of met Mirjam Scheffer (locatiemanager) via: 06 82 87 59 71.

Zien wij jou snel?