Pedagogisch medewerker BSO

Solliciteer nu

Pedagogisch medewerker BSO

Op onze locatie De Blokhut in Groningen zijn we op zoek naar een pedagogisch medewerker voor 4 tot 10 uur per week.

Full-time / Part-time · Groningen

Kinderopvang Zien… de kinderopvang waar je wordt gezien! Wij creëren graag verbondenheid door met aandacht naar elkaar te kijken en luisteren. Wij werken met een onderscheidende visie, heldere communicatie en zorgvuldig gekozen kernwaarden: Zien, Respect, Vertrouwen en Verwondering.

Het optimaal faciliteren van onze pedagogisch medewerkers in hun zorg voor de kinderen staat hierbij centraal. Zien haalt het beste in haar medewerkers naar boven. Wij hebben oog voor het welzijn en werkplezier van onze medewerkers. Heb jij oprechte aandacht voor kinderen en werk je graag in een inspirerende werkomgeving? Lees dan snel verder en hopelijk Zien wij jou gauw! 

Wat ga je doen? 

Als pedagogisch medewerker bij ons kinderdagverblijf stimuleer je de ontwikkeling van kinderen op een creatieve en respectvolle manier. Je gebruikt de pedagogische visie van Reggio Emilia en Emmi Pikler om kinderen zelf te laten ontdekken en leren. Je zorgt voor een gezellige en gezonde eetsfeer en hebt een warme band met de kinderen. Je werkt vanuit verwondering, vertrouwen en aandacht voor ieders talenten. 

De Blokhut is een BSO waar kinderen kunnen kiezen uit verschillende activiteiten, zowel binnen als buiten. Ze kunnen spelen, leren en ontspannen in een veilige en stimulerende omgeving. Er zijn workshops en voorstellen op het gebied van sport, creativiteit en natuur. De medewerkers hebben diverse expertise en begeleiden de kinderen bij het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten.

Proef een beetje sfeer van deze locatie op de website

Wie ben jij?

Je bent een gedreven en enthousiaste pedagogisch medewerker. Je hebt plezier in het samenwerken met collega’s en brengt de pedagogische visie over op de groep. Verder breng je mee:

 • Oprechte liefde voor kinderen;
 • De drive en open houding om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Affiniteit met de visie van Reggio Emilia en Emmi Pikler;
 • Plezier in het samenwerken met collega’s;
 • Een relevante opleiding die gekwalificeerd is volgens de cao-eisen voor kinderopvang. Twijfel je aan je opleiding? Hier doe je de Diplomacheck

Daarbij vinden we het leuk als je een uniek talent of vaardigheid meebrengt die je kan inzetten in je werk met de kinderen.

Wat wij jou bieden

Een omgeving waarbij we waarde hechten aan werkplezier, ontwikkeling en verbinding. Verder bieden wij jou:

 • Een enthousiast en gedreven team dat net als jij de beste kinderopvang willen bieden;
 • Mogelijkheid tot verdere ontwikkeling in jouw rol;
 • Een jaarcontract voor 4, 6, of 10 uur per week, afhankelijk van je beschikbaarheid (met daarna uitzicht op vast);
 • Salaris volgens de cao-kinderopvang schaal 6 (€2385,- tot €3192,-);
 • Reiskostenvergoeding;
 • Eindejaarsuitkering.

Solliciteer nu!

Wil jij meewerken in een organisatie waar jij wordt gezien? Solliciteer dan via de 'solliciteer nu' knop. Wij lezen daar graag terug waarom deze rol zo goed bij jou past en wat jouw ervaring is. 

Wanneer je vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen Krista de Jong (locatiemanager) via 050 526 88 13 of met Roos Ottevangers (HR-medewerker) via: 06 10 61 74 32.

Zien wij jou snel?