Invalkracht KDV en BSO (24 uur)

Solliciteer nu

Invalkracht KDV en BSO (24 uur)

Op onze locatie Roden zijn we op zoek naar een pedagogisch medewerker op oproepbasis voor het KDV en de BSO.

Full-time / Part-time · Roden

Kinderopvang Zien… de kinderopvang waar je wordt gezien! Wij creëren graag verbondenheid door met aandacht naar elkaar te kijken en luisteren. Wij werken met een onderscheidende visie, heldere communicatie en zorgvuldig gekozen kernwaarden: Zien, Respect, Vertrouwen en Verwondering.

Het optimaal faciliteren van onze pedagogisch medewerkers in hun zorg voor de kinderen staat hierbij centraal. Zien haalt het beste in haar medewerkers naar boven. Wij hebben oog voor het welzijn en werkplezier van onze medewerkers. Heb jij oprechte aandacht voor kinderen en werk je graag in een inspirerende werkomgeving? Lees dan snel verder en hopelijk Zien wij jou gauw! 

Wat ga je doen?

Wij geloven dat ieder mens geboren wordt met meer dan ‘100 talen’ die het waard zijn om te ontdekken. Als pedagogisch medewerker zorg je voor een inspirerende en veilige omgeving waarin kinderen en medewerkers zichzelf kunnen ontwikkelen en hun talenten optimaal kunnen benutten.

Je werkt met de pedagogische visie van Reggio Emilia en Emmi Pikler en biedt vanuit deze visie activiteiten aan die voorstellen worden genoemd. De kinderopvang in Roden biedt een warme, vertrouwde omgeving voor baby's en peuters, met vaste begeleiders en ruimtes die zijn ingericht om de ontwikkeling van de kinderen te stimuleren. De buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar biedt een veilige plek om te wennen aan de overgang naar school, met leeftijdsspecifieke ruimtes en een tuin die toegankelijk is via een glijbaan of trap. Vervoer naar school wordt verzorgd met een bus of elektrische bakfiets, en na school is er een gevarieerd programma met activiteiten zoals muziek, bouwen, koken en sporten.

Proef een beetje sfeer van deze locatie op de website

Wie ben jij?

Je bent een gedreven en enthousiaste pedagogisch medewerker. Je hebt plezier in het samenwerken met collega’s en brengt de pedagogische visie over op de groep. Verder breng je mee:

 • Oprechte liefde voor kinderen;

 • De drive en open houding om jezelf verder te ontwikkelen;

 • Affiniteit met de visie van Reggio Emilia en Emmi Pikler;

 • Plezier in het samenwerken met collega’s;

 • Ruime beschikbaarheid;

 • Een relevante opleiding die gekwalificeerd is volgens de cao-eisen voor kinderopvang. Twijfel je aan je opleiding? Hier doe je de Diplomacheck. Ben je een HBO - student en zit in je derde of vierde studiejaar van bijvoorbeeld de studie social work, pedagogiek, ALO, toegepaste psychologie (specialisatie jeugd) of de lerarenopleiding? Dan mag je ook al in de kinderopvang werken!

Daarbij vinden we het leuk als je een uniek talent of vaardigheid meebrengt die je kan inzetten in je werk met de kinderen.

Wat wij jou bieden

Een omgeving waarbij we waarde hechten aan werkplezier, ontwikkeling en verbinding. Verder bieden wij jou:

 • Een enthousiast en gedreven team dat net als jij de beste kinderopvang willen bieden;

 • Mogelijkheid tot verdere ontwikkeling in jouw rol;

 • Een jaarcontract van 24 uur per week (met daarna uitzicht op vast);

 • Salaris volgens de cao-kinderopvang schaal 6 (€2539,- tot €3489,-);

 • Reiskostenvergoeding;

 • Eindejaarsuitkering.

Solliciteer nu!

Wil jij meewerken in een organisatie waar jij wordt gezien? Solliciteer dan via de 'solliciteer nu' knop. Wij lezen daar graag terug waarom deze rol zo goed bij jou past en wat jouw ervaring is.

Wanneer je vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met Ermina Helmholt, locatiemanager, via: 06 82066698 of Marijke Kamstra (HR-adviseur) via 06 82 06 38 89.

Zien wij jou snel?