Flexibele pedagogisch medewerker KDV

Solliciteer nu

Flexibele pedagogisch medewerker


Voor onze locatie Slochteren zijn we op zoek naar een flexibel inzetbare pedagogisch medewerker voor het kinderdagverblijf. Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in de kinderopvang en heb je je diploma of volg jij een hbo- of wo-opleiding en zit je in je derde of vierde leerjaar? Dan biedt Kinderopvang Zien jou misschien wel dé kans! 

Full-time / Part-time · Slochteren

Kinderopvang Zien… de kinderopvang waar je wordt gezien! Wij creëren graag verbondenheid door met aandacht naar elkaar te kijken en luisteren. Wij werken met een onderscheidende visie, heldere communicatie en zorgvuldig gekozen kernwaarden: Zien, Respect, Vertrouwen en Verwondering.

Het optimaal faciliteren van onze pedagogisch medewerkers in hun zorg voor de kinderen staat hierbij centraal. Zien haalt het beste in haar medewerkers naar boven. Wij hebben oog voor het welzijn en werkplezier van onze medewerkers. Heb jij oprechte aandacht voor kinderen en werk je graag in een inspirerende werkomgeving? Lees dan snel verder en hopelijk Zien wij jou gauw! 

Wat ga je doen?

Wij geloven dat ieder mens geboren wordt met meer dan ‘100 talen’ die het waard zijn om te ontdekken. Als pedagogisch medewerker zorg je voor een inspirerende en veilige omgeving waarin kinderen en medewerkers zichzelf kunnen ontwikkelen en hun talenten optimaal kunnen benutten.

Je werkt met de pedagogische visie van Reggio Emilia en Emmi Pikler en biedt vanuit deze visie activiteiten aan die voorstellen worden genoemd. Door het klaarzetten van een voorstel gaan kinderen zelf op onderzoek uit met hun creativiteit en fantasie. Naast het aanbieden van voorstellen is het eetmoment ook een belangrijk onderdeel van de dag. Samen met de kinderen dek je de tafel en is er aandacht en respect voor gezonde en gevarieerde voeding. Verder ben je betrokken en lief voor de kinderen. Samen creëer je een plek waar een kind zich kan verwonderen, ontwikkelen en waar we met oprechte aandacht en vertrouwen werken. 

Kinderopvang Zien Slochteren is een kleinschalig kindercentrum voor kinderen van 0-12 jaar, waar ze worden gezien en gestimuleerd om te ontdekken met al hun 'talen’.  De locatie is makkelijk bereikbaar op 5 loopminuten afstand van een bushalte.

Proef een beetje sfeer van deze locatie op de website

Wie ben jij?

Je bent een gedreven en enthousiaste pedagogisch medewerker. Je hebt plezier in het samenwerken met collega’s en brengt de pedagogische visie over op de groep. Verder breng je mee:

 • Oprechte liefde voor kinderen;
 • De drive en open houding om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Affiniteit met de visie van Reggio Emilia en Emmi Pikler;
 • Plezier in het samenwerken met collega’s;
 • Je hebt al een geldig diploma of je volgt een relevante opleiding die na afronding gekwalificeerd is volgens de cao-eisen voor kinderopvang. Twijfel je aan je opleiding? Hier doe je de Diplomacheck;
 • Je bent flexibel inzetbaar van maandag t/m vrijdag op het KDV en indien nodig de BSO.

Daarbij vinden we het leuk als je een uniek talent of vaardigheid meebrengt die je kan inzetten in je werk met de kinderen.

Wat wij jou bieden

Een omgeving waarbij we waarde hechten aan werkplezier, ontwikkeling en verbinding. Verder bieden wij jou:

 • Een enthousiast en gedreven team dat net als jij de beste kinderopvang willen bieden;
 • Mogelijkheid tot verdere ontwikkeling in jouw rol;
 • Een jaarcontract als oproepkracht met kans op vaste uren en een contractverlenging;
 • Salaris volgens de cao-kinderopvang schaal 6 (€2385,- tot €3192,-);
 • Reiskostenvergoeding;
 • Eindejaarsuitkering.

Solliciteer nu!

Wil jij meewerken in een organisatie waar jij wordt gezien? Solliciteer dan via de 'solliciteer nu' knop. Wij lezen daar graag terug waarom deze rol zo goed bij jou past.

Wanneer je vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met Roos Ottevangers, HR-medewerker, via 06 10 61 74 32 of met Barbara Eisses, locatiemanager, via 06 13 52 94 28.

Zien wij jou snel?