Bijbaan voor Hbo- en WO-studenten

Solliciteer nu

Bijbaan voor Hbo- en WO-studenten


Volg jij een Hbo-studie die na afronding kwalificeert voor het werken in de kinderopvang óf ben jij een WO-student met een studie in de richting van pedagogiek, jeugd, of ontwikkeling? Dan hebben wij een geweldige (bij)baan voor je!

Je kunt bij ons aan de slag op de buitenschoolse opvang en waar nodig ook invallen op het kinderdagverblijf. Een leuke kans om je cv te versterken en veel lol te hebben met de kinderen.

Part-time · Groningen

Kinderopvang Zien is een kinderopvang waar verbondenheid, aandacht en kwaliteit voorop staan. Wij werken met een unieke visie en kernwaarden die ons onderscheiden van andere kinderopvangen. Wij zorgen goed voor onze medewerkers en kinderen. Wij zoeken enthousiaste pedagogisch medewerkers die graag bij ons willen werken. Kom jij ons team versterken?

Wat ga je doen? 

Wij geloven dat ieder mens geboren wordt met meer dan ‘100 talen’ die het waard zijn om te ontdekken. Als (student-)pedagogisch medewerker zorg je voor een inspirerende en veilige omgeving waarin kinderen en medewerkers zichzelf kunnen ontwikkelen en hun talenten optimaal kunnen benutten.

Met een op maat gemaakt inwerkprogramma sta je binnen 2 tot 4 weken al op de groep. Je bent beschikbaar op donderdag en als het lukt ook op andere dagen. Met deze bijbaan leer in de praktijk over de ontwikkeling van kinderen, de pedagogische visie van de organisatie en de omgang met ouders. Je krijgt begeleiding van een ervaren collega en je kunt jezelf verder ontwikkelen door middel van trainingen en workshops. Je werkt in een gezellig team met een informele sfeer. Je hebt affiniteit met kinderen en je bent enthousiast, flexibel en leergierig. Je bent bezig met een studie in de sociale sector.  

Proef een beetje sfeer van onze locaties op de website

Wie ben jij?

Je bent een gedreven en enthousiaste pedagogisch medewerker. Je hebt plezier in het samenwerken met collega’s en brengt de pedagogische visie over op de groep. Verder breng je mee:

 • Oprechte liefde voor kinderen;

 • De drive en open houding om jezelf verder te ontwikkelen;

 • Affiniteit met de visie van Reggio Emilia en Emmi Pikler;

 • Je volgt een studie die na afronding kwalificeert voor het werken in de kinderopvang. Doe hier zelf de Diplomacheck ! Kom je er niet uit, neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we met je mee;

 • Je mag al bij ons werken als je 50% van je totale studiepunten hebt behaald of bent toegelaten tot het derde jaar van de opleiding.

Daarbij vinden we het leuk als je een uniek talent of vaardigheid meebrengt die je kan inzetten in je werk met de kinderen.

Wat wij jou bieden

Een omgeving waarbij we waarde hechten aan werkplezier, ontwikkeling en verbinding. Verder bieden wij jou:

 • Een leuk en gemotiveerd team dat samen met jou de beste kinderopvang wil verzorgen;

 • Kansen om je verder te ontwikkelen in je rol;

 • Een jaarcontract op oproepbasis óf met vaste uren tussen de 5 en 20 uur per week (met daarna uitzicht op vast);

 • Salaris volgens de cao-kinderopvang schaal 6 (€2539,- tot €3489,-);

 • Reiskostenvergoeding (tenzij je een studenten-OV hebt);

 • Eindejaarsuitkering.

Solliciteer nu!

Wil jij meewerken in een organisatie waar jij wordt gezien? Solliciteer dan via de 'solliciteer nu' knop. Wij lezen daar graag terug waarom deze rol zo goed bij jou past en wat jouw ervaring is. 

Wanneer je vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met Marijke Kamstra (HR-adviseur) via 06 82 06 38 89 of via hr@wijzienjou.nl.

Zien wij jou snel?